06 190 84 677 info@cintea.nl

Over ons

Empowerment begint vaak met het ontwikkelen of versterken van de competenties die nodig zijn om de taak te verrichten.

Richard Broer

Cintea

Ons team

Nieuwsgierig geworden naar onze trainers? Neem gerust contact met een van onze trainers op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. 

Cintea is een coöperatieve vereniging en bestaat uit 5 professionals die staan voor medezeggenschap. Wat ons drijft, is onze gezamenlijke ambitie dat medewerkers -via de medezeggenschap- een stem hebben in de ontwikkeling van hun bedrijf.

Cintea bestaat sinds 1997. Een lange periode waarin vele organisaties onze klant zijn geweest en vaak nog steeds zijn. Wij trainen, coachen en begeleiden organisaties in branches als de zorg, de overheid, de industrie en financiële dienstverlening en de  ICT. De inzet van Cintea is steeds de medezeggenschap binnen uw organisatie een gewaardeerde en professionele positie te geven naar de medewerkers, uw overlegpartner, de RvC en andere stakeholders.

Met al onze klanten stippelen wij gezamenlijk een eigen route uit. Hierbij staan steeds de kansen en mogelijkheden centraal. Uiteraard op basis van een realistische aanpak, die aansluit bij uw context met eigen kenmerken als bedrijfscultuur, positie van de medezeggenschap, kennis en kunde OR-leden, organisatieontwikkeling en de betrokkenheid van de achterban. Hierbij is ons uitgangspunt dat iedere OR zelfsturing geeft aan zijn eigen leerproces. Wij sluiten daarbij graag nauw aan bij het waardenstelsel dat in uw organisatie wordt gehanteerd: traditionele menselijke waarden, betrouwbaarheid, continuïteit, veilig werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.